2018 zit er bijna op. Ons jubileumjaar. Ons eerste blogjaar. In januari vonden we dat nog spannend. Nu, in december staan er elf blogs op de website. Een cadeau aan jou voor ons 15-jarig jubileum. De leuke reacties die we kregen waren voor ons een groot cadeau.

We sluiten het jubileumjaar feestelijk af. Als je verder leest, zie je boeken. Boeken die passen bij de blogs die we schreven. Kies hieruit je favoriete boek. Wie weet krijg je dat van ons cadeau.

In januari waren we nog wat onzeker. Maar wel vastberaden, net als Pippi Langkous. Bij dit blog past natuurlijk Het Pippi Langkous Principe, maar dat boek kunnen we je helaas niet aanbieden. Het is niet meer leverbaar. Gelukkig geldt dat wel voor de volgende boeken.

In de blogs van februari, maart en april maakte je kennis met Bureau Extravert. Wie zijn we en wat doen we?  Wij leerden hoe we ons verhaal wilden vertellen, wat onze schrijfstijl is, ons ritme. Zodat onze blogs herkenbaar zijn. Zou je ook willen schrijven en je eigen ritme vinden, kies dan het boek Schrijven is ritme.

In het blog van mei maakte je kennis met Jan. Hij kwam bij ons voor een loopbaantraject en koos uiteindelijk voor zijn droomberoep. Wij kozen voor de klassieker Dromen, Durven, Doen. Zo kun je zelf aan de slag gaan en je dromen waarmaken.

In het blog van juni waren we best trots op onszelf. We hadden het immers toch maar gedaan: een opleiding volgen, naast werk en gezin. In Powervrouwen in beeld maak je kennis met vrouwen die niet zo bekend zijn, maar wel sterk in wat ze doen of zijn. Een inspiratiebron.

In augustus kozen we Fokke en Sukke als beelddrager voor een blog over een gewone maildag bij Bureau Extravert. Zij nemen een volle mailbox niet zo serieus en dat kan soms heel gezond zijn. Glimlach in het nieuwe jaar om de Fokke en Sukke scheurkalender 2019.

Na het blog van september kregen we een groot compliment van één van onze kinderen. Dit blog had hem geholpen om zijn twijfel en onrust te overwinnen. Hij koos voor een nieuwe baan. Zou jij ook zo’n stap willen zetten, kies dan voor De Kleine Covey.

In het blog van oktober beloofden we je al het boek Netwerken werkt. Kies dit boek als je net dat zetje nodig hebt om het te durven: netwerken. Om op die man of vrouw af te stappen, die je kan helpen in je loopbaan.

In het blog van november zuchtten we onder bureaucratie. Wat voel je je dan machteloos. In Zoals verwacht loopt alles anders laat je die machteloosheid los. Want je kunt veel zaken niet veranderen, maar wel hoe je ernaar kijkt en ermee omgaat.

Dit zijn ze dan, zeven boeken. Welke zou jij willen hebben? Vertel ons dat vóór 1 januari 2019. Je kunt reageren via:

  • Het reactieformulier onderaan het blog.
  • info@bureau-extravert.nl.
  • 06-38770951.
  • Facebook, in een reactie op het bericht of in een PB.
  • LinkedIn, in een commentaar op het bericht.

Op 2 januari gaan we de boeken verloten. Wie weet hoor jij bij de gelukkigen. We laten het je dan persoonlijk weten.

En wij, gaan we door met bloggen? Jazeker, want we hebben er lol in gekregen. We willen nog veel met je delen. Maar eerst wensen we je fijne feestdagen en een werklustig en financieel gezond 2019.

Tot in het nieuwe jaar,
Tietie en Aafke