We denken dat we het kunnen en we vertellen je graag waarom.

Wij vieren feest!

In het najaar van 2018 bestaat Bureau Extravert 15 jaar. In dit jubileumjaar willen wij veel met jou delen. We nemen je mee in onze historie, onze werkwijze en ervaringen binnen Loopbaanbegeleiding en Bewindvoering. Ook delen we hier onze jubileumplannen.

Wij willen onszelf uitdagen

We helpen jou graag om je te ontwikkelen en je te ontplooien. Dan zou het raar zijn als wij zelf lekker veilig in onze schulp blijven zitten. Dit is voor ons een nieuwe manier om naar buiten te treden en om ons te ontwikkelen.

“ Maak een plan en ga aan de slag”

Dat is wat Foppe de Haan ons leert in het boek “Foppe, een leven lang voetbaltrainer.” Zo werd hij een succesvol coach. Wij hebben ook een plan gemaakt en om dit waar te kunnen maken laten we ons coachen door het Blogcafé in Burgum. Dat hebben wij nodig om aan de slag te gaan en bij de les te blijven.

Daarom dus

We gaan het gewoon doen. Dit jaar schrijven we elke maand een blog. En we hopen dat jij het waardeert, dus laat ons vooral weten wat je ervan vindt. Daar leren wij weer van.

Hoe nu verder?

In ons volgende blog vertellen we over de historie van Bureau Extravert. Hoe we zijn gekomen tot wat we nu zijn. Wil je er zeker van zijn dat je alle nieuwe blogs zult ontvangen, meld je dan aan via info@bureau-extravert.nl. Zo blijf je ook op de hoogte van de nieuwtjes rond het jubileum.

Tot februari,
Tietie en Aafke