Over ons

In 2003 richtte Aafke Sterk Bureau Extravert op. “Ik was indertijd docent bij Jeugdinrichting Het Poortje, toen ik steeds vaker werd gevraagd om te helpen bij loopbaan- of studiekeuze. Ik besloot toen om een loopbaanadviesbureau op te zetten.”

In 2006 kwam Tietie Visser Bureau Extravert versterken. Eerst als stagiaire, later als partner.  “Aafke en ik vullen elkaar aan en hebben een goede dynamiek. Dit zie je goed in onze workshops persoonlijke ontwikkeling, die we tijdens mijn stage hebben opgezet. Mijn diplomatie tegenover Aafke’s provocatie.”

In 2013 werd het tijd voor een tweede poot binnen Bureau Extravert. Aafke: “Ik heb toen de opleiding voor bewindvoering gevolgd en dat bleek een heel goede keuze. Ik richt me op mijn oude doelgroep: Jongeren die het niet alleen redden. Ondertussen hebben we cliënten beschermingsbewind, regelmatig in combinatie met mentoraat en cliënten met curatele.”

Bureau Extravert is 20 jaar verder. Aafke Sterk is volledig gericht op beschermingsbewind, mentoraat en curatele binnen Bureau Extravert. Tietie Visser werkt drie dagen per week bij de NHL Stenden Hogeschool en verzorgt verder het loopbaan- en studiekeuzeadvies binnen Bureau Extravert. De workshops blijven Aafke en Tietie samen doen.

Bureau Extravert is opgezet uit idealisme en rechtvaardigheidsgevoel: Iedereen moet een kans krijgen in het leven. Onze naam is bewust gekozen. Wij richten ons naar jou, zodat jij tot je recht kunt komen. Je kunt ontplooien.

Bij loopbaan- en studiekeuzebegeleiding zijn we er voor iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken op het gebied van werk en studie. Bij bewindvoering, mentoraat en curatele helpen we vooral kwetsbare jongeren, die het in hun eentje nu niet redden.

Dit is ons verhaal in het kort. Lees hier het uitgebreide verhaal in ons jubileumblog 15 jaar Bureau Extravert.

Beschermingsbewind en Mentoraat:
06-42767513

Loopbaan en -Studiekeuzeadvies:
06-38770951

info@bureau-extravert.nl